NATURACTIS⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯IMPLANTS

Естествено активен дентален имплант

Naturactis Импланти

Зъбният имплант Naturactis може да се използва при широк спектър от показания, особено за хирургия след екстракция, за незабавно натоварване или за места с ниска костна плътност.

Нашите партньори:

NATURACTIS⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯IMPLANTS

Естествено активен имплант

Naturactis Импланти

Зъбният имплант Naturactis може да се използва при широк спектър от показания, особено за хирургия след екстракция, за незабавно натоварване или за места с ниска костна плътност.

Нашите партньори:

NATURACTIS/ИМПЛАНТИ

NATURACTIS 

Този имплант е предназначен за лечение на частично или пълно обеззъбяване както на горната, така и на долната челюст. Той ще бъде поставен в субкрестална позиция, за да осигури възможно най-доброто естетическо възстановяване с подходящо управление на биологичното пространство и заздравяване.

Асиметрична двойна мрежа

Равномерно разпределение на дъвкателните сили, отлична първична стабилност веднага след поставянето на импланта, намалява нагряването на костта и времето за поставяне.

Микронишка и основната нишка

Поставяне без разкъсване на кортикалната кост, подобрена стабилизация на кортикалната кост, оптимизиране на първичното закрепване, по-голяма устойчивост на аксиални натоварвания.

Апекс с дълбоки остриета

Страхотно качество на самонарязване, идеален е за ситуации на екстракция-имплантация, дава по-голям контрол върху желаната ос на вмъкване, осигурява оптимално закрепване на костите.

Висока производителност

Зъбните импланти Bone Level имат вътрешна шестоъгълна заострена връзка, за да гарантират: Уплътняване на ставни протези, стабилността на комплекта имплант/протезна част, прецизна ориентация на протезните компоненти

Уникална връзка

Рационализиране на запасите от протезни части, опростяване на обмена между лабораторията, имплантолога и неговите кореспонденти, изборът на гингивална платформа не зависи от избора на диаметър на импланта.

"STAE" повърхност

Микрошлайфане с титанов оксид, офорт с азотна и флуороводородна киселина, 30 години клинична ретроспекция. Директно задвижване от импланта до дорника: По-добра видимост на нивото на вмъкване и ориентацията на връзката.

Самонаправляващият Имплант

Единствена споделена връзка със зъбни импланти от костното ниво

Зъбните импланти Naturactis, Naturall+ и iBone имат същата връзка. Това означава, че протезните части, от които се нуждаете за зъбните импланти Naturall+ и iBone, са същите като тези, от които се нуждаете за Naturactis, и обратното. Това означава, че можете да оптимизирате запасите си от протезни части.

ИМПЛАНТ ®NATURACTIS

За повече информация, наличност или поръчка на този продукт се свържете с нас или изпратете запитване.

210 ЛВ. С ДДС

Стандартът, който Ви гарантираме!

REIMEX PHARMA е компания, която се стреми към постоянно усъвършенстване и подобряване на качеството на здравеопазване. Фирмата е уникално позиционирана, така, че да предоставя продукти и услуги, като по този начин помагаме на нашите партньори да бъдат успешни в непрекъснато променящата се система на здравеопазването.

0%
100% Френски Импланти
0%
Гаранция за качество!

Сигурен Производител

Бърза доставка

Други наши предложения:

Други предложения: