REIMEX⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯PROSTHETICS

Бъдете свободни да се усмихвате

Временни надстройки

Reimex Pharma предлага широката гама надстройки с които ще намерите решение за състоянието на всеки ваш пациент.

Нашите партньори:

REIMEX⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯PROSTHETICS

Бъдете свободни да се усмихвате

Временни надстройки

Reimex Pharma предлага широката гама надстройки с които ще намерите решение за състоянието на всеки ваш пациент.

Нашите партньори:

НАДСТРОЙКИ/ПРОТЕТИКА

DENTAL 

Разгледайте всички специфики намиращи се в този комплект. За поръчка или допълнителна информация се свържете с екипът на Reimex Pharma. Разгледайте и другите ни предложения от категория ” Протетика”.

ВРЕМЕННА НАДСТРОЙКА

Изполват се за създаването на временна надстройка, която оформя меката тъкан. Предлагат се в два варианта с и без Laser- Lok. Включената пластмасова основа се изпозлва за индивидуализане и подпомагане на времнната протеза. Натоварват се финално 30N см.

ВРЕМЕННА ТИТАНИЕВА НАДСТРОЙКА

Предлагат се в два варианта с и без хекс. Използва се с хекс за временно >30 дни възстановяване на единичен зъб, без хекс (дългосрочно). Опакован с винт за опора (PXAS). Идва в комплект с винт за надстройка PXAS. Краен въртящ момент: 30Ncm.

ВРЕМЕННА НАДСТРОЙКА "LASER-LOK"

Този модел се използва за временна надстройка. Опакован с винт за опора (PXAS). Титан сплав за здравина. TiN покритие за естетика. Краен въртящ момент: 30Ncm.

ВРЕМЕННА НАДСТРОЙКА "PEEK"

Използват се за създаването на провизори за циментиране или захващане с винт (до 30 дни). В комплект с винт за надстройка PXAS. PEEK (PolyEtherEtherKeton). Финално натоварване 30N см.

ВРЕМЕННИ НАДСТРОЙКИ

За повече информация, наличност или поръчка на този продукт се свържете с нас или изпратете запитване.

от 65 ЛВ. С ДДС

Стандартът, който Ви гарантираме!

REIMEX PHARMA е компания, която се стреми към постоянно усъвършенстване и подобряване на качеството на здравеопазване. Фирмата е уникално позиционирана, така, че да предоставя продукти и услуги, като по този начин помагаме на нашите партньори да бъдат успешни в непрекъснато променящата се система на здравеопазването.

0%
100% Френски Импланти
0%
Гаранция за качество!

Сигурен Производител

Бърза доставка

Други наши предложения:

Други предложения: