Reimex Pharma - официален партньор на Форума „Медицинският туризъм – Възможни решения в България“

1717664149314159

Reimex Pharma стана официален партньор на Форума „Медицинският туризъм – Възможни решения в България“. Reimex Pharma е сигурният партньор, специализиран в доставка на редки терапии, търговия на едро с фармацевтични и лекарствени продукти, износ на ваксини, хранителни добавки, медицински изделия и продукти.

Форумът “Медицинският туризъм – Възможни решения в България“. Събитието се проведе на 3 юни 2024 г. и събра изтъкнати български лекари и специалисти.

Форумът насочи прожекторите към добрите практики и специалисти у нас. Показа предимствата на медицинските ни услуги и предостави полезна информация на пациентите за това какви са правата им и пред какви рискове се изправят, когато избират лечение в чужбина.

Събитието събра на едно място водещи експерти от здравния сектор и се проведе в четири панела.

В първия панел: Проблеми в резултат на медицинския туризъм и възможни решения участие взеха: д-р Иван Маджаров – председател на УС на Български лекарски съюз, д-р Николай Шарков – председател на УС на Български зъболекарски съюз, адв. Свилена Димитрова – председател Българска болнична асоциация и д-р Светла Качарова – председател на Юридическодружество по медицинско право и здравеопазване. Модератор на дискусията беше Елисавета Петрова – Джеретто.

Вторият панел, посветен на репродуктивното здраве – възможности и превантивна грижа в страната, беше модериран от Аркади Шарков, а участници бяха: д-р Георги Стаменов – водещ специалист по репродуктивно медицина в България и създател на МБАЛ „Надежда“, д-р Стела Чапанова – специалист по репродуктивна медицина в МБАЛ “Надежда” и д-р Теодора Тихомирова – акушер-гинеколог, специалист порепродуктивна медицина.

Третият панел бе посветен на денталната медицина – потенциал и възможности на сектора у нас. Тук участие взеха:
проф. Димитър Филчев – лекар по дентална медицина, съосновател на Имплантологичен Дентален Център към МУ София и създател на Тhe Top Dental Center, доц. Камен Коцилков – създател на Дентална клиника “Коцилкови”, д-р Павел Панов – създател на обучителен център Mind Factory и Дентална клиника Panov Dental. Разговорът и дискусията в третият панел бяха водени от Десислава Власакиева.

Естетичната медицина – Красотата и здравето ръка за ръка беше последният, но несъмнено един от най-интересните панели в рамките на форума. В него своето мнение и гледна точка по отношение на предоставяната у нас услуга и това къде страната ни се намира на картата на световната карта на пластичната и естетична медицина изразиха: д-р Радина Денкова – дерматолог, създател на Клиника по естетична и клинична дерматология – DR DENKOVA DERMATOLOGY, д-р Стани Кръстев – пластичен и естетичен хирург, д-р Цветелина Спиридонова. д.м. – Хирург, Собственик на лечебни заведения „Хигия“. Модератор на дискусията беше д-р Елка Коева.

Форумът “Медицинският туризъм – Възможни решения в България” предостави на присъстващите уникалната възможност да се запознаят с последните тенденции в сектора, като същевременно обменят опит и допринесат за популяризирането на висококачествените медицински услуги, предлагани в България.

Прочетете повече за Reimex Pharma

Reimex Pharma - официален партньор на Форума „Медицинският туризъм – Възможни решения в България“

Reimex Pharma стана официален партньор на Форума „Медицинският туризъм – Възможни решения в България“.

Златен Спонсор На „Генетика В Клиничната Практика“

Компания „Реимекс Фарма“ за поредна – трета година стана златен спонсор на една от най-значимите конференции, фокусирани върху научните открития.

Официален партньор на Педиатрична среща „С грижа за децата”

„Реимекс Фарма“ стана официален партньор и златен спонсор на специализираното здравно събитие в областта на детското здравеопазване и се нареди

„Реимекс Фарма“ уважи 10-годишния юбилей на „Такеда“

На 17.10.2023 г. биофармацевтичната компания „Такеда“ отпразнува своя 10 – годишен юбилей в широк кръг със своите дългогодишни партньори.

Днес 28.02.2022 отбелязваме световен ден на "Редките Болести"

Главната цел на инициативата е да се повиши осведомеността сред широката публика относно редките болести и тяхното влияние върху пациентите.

Участие В Балканския Едноваслуларен Конгрес В София

Представители на Реимекс Фарма присъстваха на Бълканския Едноваслуларен конгрес в София! Водещи лекари от 5 контитента се събраха в София.

Първа научна конференция "Генетика в клиничната практика"

В периода 28.10.2021- 31.10.2021 г. в град Хисаря се проведе Първата научна конференция “ Генетика в клиничната практика”.Целта на конференцията.