„Реимекс Фарма“ уважи 10-годишния юбилей на „Такеда“

Our_Company_gl09yy-1

На 17.10.2023 г. биофармацевтичната компания „Такеда“ отпразнува своя 10 – годишен юбилей в широк кръг със своите дългогодишни партньори, клиенти и служители.

Като дългогодишен бизнес партньор на „Такеда“, представители на „Реимекс Фарма“ уважиха поканата за присъствие на фирмения юбилей, с което затвърдиха своите професионални взаимоотношения, базирани на доверие, коректност и лоялност.

На събитието г-н Тодор Кесимов – Генерален директор за Такеда Румъния и България благодари на присъстващите за дългогодишното ползотворно партньорство. А специален гост на събитието беше г-н Хисаши Мичигами – Посланик на Япония в България.

Сред гостите бяха редица компании от фармацевтичния сектор, сред които и представители на „Реимекс Фарма“ – Янко Попстоилов – Управител и Гергана Костадинова- Търговски директор.

Прочетете повече за Reimex Pharma

Reimex Pharma - официален партньор на Форума „Медицинският туризъм – Възможни решения в България“

Reimex Pharma стана официален партньор на Форума „Медицинският туризъм – Възможни решения в България“.

Златен Спонсор На „Генетика В Клиничната Практика“

Компания „Реимекс Фарма“ за поредна – трета година стана златен спонсор на една от най-значимите конференции, фокусирани върху научните открития.

Официален партньор на Педиатрична среща „С грижа за децата”

„Реимекс Фарма“ стана официален партньор и златен спонсор на специализираното здравно събитие в областта на детското здравеопазване и се нареди

„Реимекс Фарма“ уважи 10-годишния юбилей на „Такеда“

На 17.10.2023 г. биофармацевтичната компания „Такеда“ отпразнува своя 10 – годишен юбилей в широк кръг със своите дългогодишни партньори.

Днес 28.02.2022 отбелязваме световен ден на "Редките Болести"

Главната цел на инициативата е да се повиши осведомеността сред широката публика относно редките болести и тяхното влияние върху пациентите.

Участие В Балканския Едноваслуларен Конгрес В София

Представители на Реимекс Фарма присъстваха на Бълканския Едноваслуларен конгрес в София! Водещи лекари от 5 контитента се събраха в София.

Първа научна конференция "Генетика в клиничната практика"

В периода 28.10.2021- 31.10.2021 г. в град Хисаря се проведе Първата научна конференция “ Генетика в клиничната практика”.Целта на конференцията.