Златен Спонсор На „Генетика В Клиничната Практика“

viber_image_2023-11-02_12-45-55-142-1152x1536

Компания „Реимекс Фарма“ за поредна – трета година стана златен спонсор на една от най-значимите конференции, фокусирани върху научните открития и иновации в областта на клиничната генетика.

В периода 25 – 28 май 2023г., в х-л Белвил, к.к. Дюни, се проведе Трета научна конференция на тема „Генетика в клиничната практика“, организирана по инициатива на Фондация „Знанието дарява живот“.

От страна на „Реимекс Фарма“, в мащабното научно събитие, участие взеха Янко Попстоилив – Управител на компанията, Гергана Костадинова – Търговски директор и Цветелина Велкова – Мениджър качество. 

Като официален спонсор на научната конференция, представителите на „Реимекс Фарма“ проведоха двустранни разговори с висококвалифицирани и утвърдени специалисти в областта на медицината, пред които представиха дейността на компанията и нейното продуктово портфолио.

За трета поредна година специализираният научен форум се утвърди като пространство за научни дискусии с фокус генетика и нейното приложение в ежедневната практика на различните медицински специалности. 

Богатата лекционна програма включваше пленарни доклади, фирмени симпозиуми и научни презентации на висококвалифицирани специалисти в различни области на медицината.  Научният комитет беше в състав от Председателите – Професор Иван Литвиненко и Професор Даниела Авджиева -Тзавелла.

Част от лекторите бяха Д-р Теодора Панева от СБАЛ по детски болести „Проф. Д-р Иван Митев“ ЕАД  и Д-р Антоанета Георгиева от УМБАЛ „Свети Георги“, които представиха редки генетични болести като нарколепсия, атипичен хемолитичен уремичен синдром (АХУС) и пароксизмална нощна хемоглобинурия (ПНХ). Те представиха пред аудиторията част от продуктовата гама, която предлага  „Реимекс Фарма“.

Фокус в проведените научни сесии на конференцията беше темата за генетиката и в частност новите постижения, разработки и най-иновативните идеи и практики в областта на генетиката и приложението ѝ в клиничната практика като част от визията за модерното здравеопазване.

Прочетете повече за Reimex Pharma

Reimex Pharma - официален партньор на Форума „Медицинският туризъм – Възможни решения в България“

Reimex Pharma стана официален партньор на Форума „Медицинският туризъм – Възможни решения в България“.

Златен Спонсор На „Генетика В Клиничната Практика“

Компания „Реимекс Фарма“ за поредна – трета година стана златен спонсор на една от най-значимите конференции, фокусирани върху научните открития.

Официален партньор на Педиатрична среща „С грижа за децата”

„Реимекс Фарма“ стана официален партньор и златен спонсор на специализираното здравно събитие в областта на детското здравеопазване и се нареди

„Реимекс Фарма“ уважи 10-годишния юбилей на „Такеда“

На 17.10.2023 г. биофармацевтичната компания „Такеда“ отпразнува своя 10 – годишен юбилей в широк кръг със своите дългогодишни партньори.

Днес 28.02.2022 отбелязваме световен ден на "Редките Болести"

Главната цел на инициативата е да се повиши осведомеността сред широката публика относно редките болести и тяхното влияние върху пациентите.

Участие В Балканския Едноваслуларен Конгрес В София

Представители на Реимекс Фарма присъстваха на Бълканския Едноваслуларен конгрес в София! Водещи лекари от 5 контитента се събраха в София.

Първа научна конференция "Генетика в клиничната практика"

В периода 28.10.2021- 31.10.2021 г. в град Хисаря се проведе Първата научна конференция “ Генетика в клиничната практика”.Целта на конференцията.